Viljandimaa koolide lapitööde näitus « Kondase Keskus

Hetkel ülevalNäituste arhiivTulevased näitused 2003 2004 2005 2006 2007 2008 2009 2010 2011 2012 2013

Viljandimaa koolide lapitööde näitus

Viljandimaa koolide lapitööde näitus “Lõbusad lapitööd“

6.-26. mai

Viljandimaa koolide käsitööõpetajad on juba üle kümne aasta kevadeti korraldanud Kondase Keskuses käsitöönäituse. Igal aastal on valitud erinev teema. Lapitööde näitusel on esindatud 7 kooli õpilastööd. Enamasti on tegemist erinevates tehnikates projektitöödega. Abja ja Halliste Põhikooli õpilastel valmisid põnevas tehnikas vaip , padjad ja väikesed kotid, Suure-Jaani õpilased õmblesid ühistööna kolm toredat vaipa ja on veel lapikestest elevant ja põll, Kitzbergi nim. Gümnaasiumist on kaks suurt lapitekki. Võhma Põhikoolist põnev omavalmistatud nööpidega ühisvaip, Olustvere Põhikoolist nunnud roosad aplikatsioonidega padjad ja kaisuloomad. Viljandi Kesklinna Põhikoolist on näitusel padjad, kotid ja suur kaisukass. Viljandi Jakobsoni Koolist on põnevad seljakotid ja padjad, Paalalinna Põhikoolist on seinapildid, kihnu vardakotid ja riidelilled, Tarvastust on lapikanad.